İsmet Şen Ortaokulu

Vizyon: Yeniliklere açık, olaylara geniş açıdan bakabilen, dinamik, öz güveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş, vatanını ve milletini seven, Atatürk İlke ve İnkılaplarını özümsemiş, çalışkan, bedenen, zihnen ve ahlaken seciyeli, araştıran ve ülkesine faydalı, içinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, ,gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloğa açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcilerini yetiştirmek.

Misyon: 2000’li yıllarda, eğitim ve öğretim alanında kabul gören yeni değerler ve uluslar arası standartlar doğrultusunda, öğrenmenin severek gerçekleştirildiği, sağlam bir kişilik yapısının kazandırdığı, bilimsel düşünmenin temellerinin atıldığı bir ortam oluşturarak en ileri eğitim ve öğretim yöntem ve tekniklerini uygulayarak dünya standartlarında bir okul ortamı oluşturmak ve okul çağındaki her bireyin eğitim-öğretim görmek istediği en önde gelen eğitim kurumlarından biri olmaktır.

Başarılar: 0

Saatler: 08.30 - 15.50
Isınma: Doğalgaz / Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ismetsen.meb.k12.tr

Adres - Ulukapı Mahallesi 154267. Sokak no17 Seydişehir/ KONYA

Yerleşim Yeri -

Adres - Ulukapı Mahallesi 154267. Sokak no17 Seydişehir/ KONYA

Ulaşım Okulumuz ilçe merkezinde yer almakta olup ulaşım problemi yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe:İLÇE MERKEZİ